Cerere oferta de pret

...

Pareri clienti

blockauoteAm fost foarte multumit de colaborarea cu cabinetul de avocat Furtuna Mihaela si sper ca in viitor sa colaboram in aceeasi maniera.” Ifandopol Oresti

S.C. D.C.I. PROMETHEUS S.R.L.

 • Infiintari

  Infiintarea unei societati reprezinta primul pas pentru a da startul afacerii dorite.

 • Sediu social

  In situatia in care nu aveti un sediu social pentru societatea dumneavoastra, va putem ajuta sa il stabiliti in Bucuresti sau Ilfov pentru o perioada de 1 an sau 6 luni.

 • Modificari

  Orice modificare a societatii sau asociatiei dumneavoastra presupune schimbarea documentelor si inregistrarea mentiunii la Registrul Comertului sau Judecatoria competenta. Va putem ajuta sa va modificati societatea in numai 4 zile la cele mai bune preturi.

 • Abonamente

  In cazul in care aveti o societate ce suporta inregistrarea de mentiuni dese la Oficiul Registrului Comertului puteti opta pentru un abonament lunar in functie de necesitatile firmei. Consultati pagina de abonamente.

Intrebari frecvente

1. Care sunt documentele necesare infiintarii unei firme?

Pentru constituirea societatii este nevoie de cartea de identitate a asociatului/asociatilor si a administratorului/administratorilor si documentele de sediu (doar in cazul in care nu optati pentru sediul la cabinetul nostru). In cazul in care optati pentru sediu la cabinet aveti nevoie doar de cartea de identitate.

 

2. Care sunt documentele necesare gazduirii sediului la cabinet de avocat?

Pentru infiintarea societatii este nevoie doar de cartea de identitate a asociatului/asociatilor sau administratorului/administratorilor.

 

3. Cat dureaza semnarea contractului de sediu la cabinet?

Semnarea contractului avand ca obiect gazduirea sediului la cabinet dureaza maxim 5 minute.

 

4. In cat timp va fi infiintata societatea?

Societatea va fi infiintata in 2-3 zile de la semnarea tuturor documentelor.

 

5. Ce documente sunt necesare pentru sediul in alta locatie decat la cabinet de avocat?

Pentru stabilirea sediului social aveti nevoie de contractul de inchiriere inregistrat la administratia financiara sau contractul de inchiriere neinregistrat la administratia financiara si de actul de proprietate (contract de vanzare-cumparare, certificate de mostenitor etc.) si acordul asociatiei de proprietari si al vecinilor.

 

6. Care este costul total al infiintarii unei firme?

Costul total al infiintarii firmei este de 900 lei in care este inclus capitalul social, onorariul, taxele de registru.

 

7. Care este costul total al infiintarii unei firme pentru tineri (SRL-D)?

Costul total al infiintarii unei firme pentru tineri este de 760 lei in care este inclus capitalul social, onorariul si stampila.

 

8. Ce acte sunt necesare pentru modificarea unei societati?

Pentru modificarea firmei dvs. este necesar actul constitutiv, buletinul/buletinele asociatului/asociatilor/administratorilor si in functie de modificarea dorita vor fi necesare si documentele de sediu, buletinele asociatilor/administratorilor noi etc.

 

9. Ce costuri implica modificarea unei firme?

Pentru inregistrarea unei mentiuni la Registrul Comertului costurile difera in functie de modificarea pentru care optati. Astfel, onorariul variaza de la 300 lei la 1.000 lei iar taxele de registru variaza in functie de mentiune.

 

10. In cat timp va fi inregistrata mentiunea de modificare a firmei?

Societatea dvs. la fi modificata in minim 4 zile lucratoare pentru mentiunile simple si minim 7 zile pentru cesiunea societatii.

 

11. Exista taxa de urgenta pentru infiintarea/modificarea unei societati?

Nu exista taxa de urgenta la Registrul Comertului pentru infiintarea sau modificarea unei societati.